Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

HÄTÄKESKUSLAITOS TIEDOTTAA: Kansalaisia kehotetaan välttämään päällekkäisiä hätäilmoituksia savuhavainnoista liittyen Tammelan turvesuon paloon.

Turun ja Keravan hätäkeskuksiin tulee tällä hetkellä paljon päällekkäisiä hätäilmoituksia liittyen Tammelan turvesuon paloon. Puheluita on tullut runsaasti viimeisten tuntien aikana. Keravan hätäkeskus on vastaanottanut jo 130 hätäpuhelua liittyen ko. tapahtumaan. Pelastuslaitoksen mukaan savuja kulkeutuu alueelta vielä tunteja. Lisää tietoja tapahtumasta antaa Kanta-Hämeen pelastuslaitos.

Hätäkeskuslaitos pyytää, että savuhavainnot varmistetaan ennen kuin tehdään hätäilmoitus. Näin vältetään päällekkäisiä hätäilmoituksia samasta Tammelan turvesuon palosta ja vähennetään hätäkeskusten ruuhkautumista. Mikäli tilanteessa ilmenee jotain erityistä tai tilanne muuttuu ja on uhkaava, soita hätänumeroon 112.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+