Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Vantaa tehnyt tutkintapyynnön poliisille Vantaan Golfpuiston toiminnasta

Vantaan kaupunginjohtaja on jättänyt poliisille tutkintapyynnön Vantaan Petikossa toimivan Vantaan Golfpuisto Oy:n ja alueella toimivan urakoitsijan toiminnasta.

Tutkintapyyntö perustuu kaupunginjohtajan sisäisellä tarkastuksella teettämän tarkastuksen tuloksiin. Tarkastuksessa tuli esille, että alueella on ollut huomattavaa vuokrasopimuksen ehtojen vastaista toimintaa ja lisäksi toimintaan ei ole haettu ympäristölupia. Toiminnasta on saatu arvioiden mukaan useiden miljoonien eurojen arvosta taloudellista hyötyä.

Kaupunki vuokrasi Vantaan Golfpuisto Oy:lle noin 56 hehtaarin alueen golfkeskuksen rakentamista varten. Vuokra-aika on 30 vuotta vuoden 2015 alusta lukien.

Ympäristölautakunta on aikaisemmin pyytänyt, että aluehallintovirasto vesilain nojalla määrää Vantaan Golfpuisto Oy:n lopettamaan golfkenttätyömaalle veden virtausta padottavat toimenpiteet. Ympäristökeskus on myös tehnyt tutkintapyynnön Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle vesilain rikkomisesta tai rikoslain 48 luvun ympäristön turmelemisesta Vantaan Golfpuisto Oy:n työmaalla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+