Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Turun AMK:sta lähti väärää tietoa korkeakouluvalinnan tuloksista 15 hakijalle

Kevään yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistiin tänään 28.6. Osa tuloksista on julkaistu jo aiemmin, mikäli koulutuksen valintatilanne on ollut selvillä.

Hakijat näkevät oman valintatilanteensa Opintopolku-palvelusta, josta lähtee myös automaattinen viesti sähköpostiin, jos on tullut hyväksytyksi. Osalle liiketalouden, myyntityön ja liiketoiminnan logistiikan koulutuksien hakijoista lähti jo eilen virheellisesti automaattinen sähköpostiviesti Opintopolusta. 

Turun AMK julkaisi keskiviikkona 27.6. noin kello 9.00 myyntityön, liiketoiminnan logistiikan ja liiketalouden (päivätoteutus, Turku) koulutuksien valintojen tuloksia. Tulosten julkaisun jälkeen noin kello 11.00 valintatuloksissa havaittiin olevan virheitä, minkä vuoksi koulutusten valintatietojen julkaisu peruutettiin ja hakijat näkivät Opintopolussa tilanaan ”Kesken”.

Osa hakijoista oli ehtinyt saada järjestelmästä tiedon valintansa tuloksesta automaattisen sähköpostiviestin kautta. Virallista tuloskirjettä ei ollut lähetetty. Valintatuloksissa olleet virheet selvitettiin, ja virhetilanne koski yhteensä 15 hakijaa. Heille on ilmoitettu tilanteesta henkilökohtaisesti. Muiden liiketalouden, myyntityön ja liiketoiminnan logistiikan koulutusten hakijoiden tilanne ei muuttunut, ja heidän opiskelijavalinnan tuloksensa on tänään 28.6. nähtävillä Opintopolussa.

Lue lisää opiskelijavalinnan tuloksista: Kevään yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistu

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+