Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kuhmon kaupunki kutsuu kaikki pehmolelut kaupungintalolle!

Kaikki pehmolelut ovat tervetulleita yökylään Kuhmon kaupungintalolle. Pehmolelut saavat viettää kaupungintalolla kaksi yötä maanantaista 16.7 keskiviikkoon 18.7.

Pehmon voi tuoda ja hakea kotiin kaupungintalon aukioloaikoina kello 8-15. Mukaan on annettava pehmon nimi, omistajan nimi ja hoito-ohjeet.

Mutta mitä pehmolelut kaupungintalolla oikein touhuavat? Se selviää, kun Kuhmon kaupungin sosiaalisessa mediassa julkaistaan video keskiviikkona 18.7.

Pehmolelujen selviytymisestä tai koti-ikävästä ei kannata olla huolissaan. Ne pääsevät Kuhmon kaupungin työntekijöiden mukana kaikkialle, ja pehmoista huolehditaan tarkoin.

Idea syntyi kesälomareissulla

Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä kävi kesälomavierailulla Savonlinnassa. Siellä pehmolelut saivat yökyläillä Olavinlinnassa lauantaista sunnuntaihin 9.-10.6.2018.

”Siitä keksin, että meilläkin voisi pitää pehmojen yökyläilyn. Niinpä kutsumme kaikki pehmolelut kaupungintalolle”, kertoo Määttä.

Pehmolelujen yökyläily on yhteistä hauskaa lapsille ja vanhemmille. Lapset antavat tärkeimpänsä kaupungintalon työntekijöiden vastuulle, ja yhteinen odotus voi alkaa. Oman pehmolelun voi bongata videosta Kuhmon kaupungin sosiaalisesta mediasta.

Tytti Määttä huomauttaa, että tämä tempaus on myös mahdollisuus oppia: ”Pehmojen yökyläilyn kautta lapset oppivat, mitä kaupungintalolla tehdään ja miten kaupungin asioita hoidetaan. Näin oppimisesta tehdään hauskaa niin lapsille kuin vanhemmillekin.”

Pehmolelut ovat saaneet muutaman vuoden aikana yökyläillä kirjastoissa ympäri Suomen. Kaupungintalon yökyläily Kuhmossa lienee ensimmäinen laatuaan.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+