Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kittilässä markkinaviikonloppuna kadonneesta pyydetään vihjeitä

Kittilässä on poliisille ilmoitettu kadonneeksi Minna Pätsi. Häntä ei ole tavattu viime viikon markkinaviikonlopun jälkeen.

Pätsi on ollut pukeutuneena mustaan nahkatakkiin, mustaan paitaan, farkkuihin ja korkokenkiin. Pituus noin 165cm, vaaleat lyhyet hiukset, vartaloltaan hoikka, lävistys alahuulessa sekä silmäkulmassa.

Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Pyydämme ilmoittamaan vihjeet ja havainnot kadonneesta hätänumeroon 112.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+