Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa Terhi Kiemungille

Korkein oikeus ei tutki entistä kansanedustajan eduskunta-avustajaa, paikallispoliitikko Terhi Kiemunkia koskevaa rikosasiaa, jossa oli kysymys kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Turun hovioikeuden tammikuussa 2018 antama tuomio jää siten voimaan. Valituslupaa korkeimmalta oikeudelta haki Kiemunki.

Kiemunki oli Uusi Suomi -verkkolehdessä julkaistussa blogissaan kirjoittanut islaminuskosta, maahanmuutosta ja terrorismista ja todennut mm. että kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja sekä käyttänyt ilmaisuja vääräuskoisten tappaminen ja naisten ja lasten raiskaaminen. Hovioikeus katsoi, että Kiemungin kirjoitukset täyttivät rikoksen tunnusmerkistön eikä muuttanut Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiota.

Kiemunki tuomittiin hovioikeudessa 30 päiväsakkoon.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+