Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Takaisinveto: Erä basilikalla maustettua Italiamo-tomaattimurskaa vedetty myynnistä tuotevirheen vuoksi

Lidl on poistanut myynnistä erän basilikalla maustettua Italiamo-tomaattimurskaa (Italiamo Polpa di pomodoro con basilico), koska kyseinen erä saattaa muualla Euroopassa saatujen asiakaspalautteiden perustella sisältää muovia. Suomessa ei ole saatu palautetta tuotevirheestä, mutta kyseinen erä on varotoimenpiteenä poistettu myynnistä.

Tuote: Italiamo basilikalla maustettu tomaattimurska (Italiamo Polpa di pomodoro con basilico)

EAN-numero: 20198060

Parasta ennen: 31-12-2020

Erätiedot: L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224

Takaisinveto koskee ainoastaan basilikalla maustettua Italiamo-merkkistä tomaattimurskaa ja yllämainittua erää, jonka parasta ennen -päiväys on 31-12-2020. Tuotetta on myyty Italia-teemaviikon aikana 28.6. lähtien kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Muut Italiamo-merkin tomaattimurskat, muut erät ja muut Lidlin myymät tomaattimurskat ovat turvallisia käyttää.

Lidl pyytää kyseistä Italiamo-tomaattimurskaa ostaneita asiakkaitaan palauttamaan takaisinvedon kohteena olevan tuotteen Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Lisätietoja asiakkaille: Lidl Suomi Ky, puh. 0800-0-5435 tai asiakaspalvelu@lidl.fi

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+