Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kuolemaan johtanut laskuvarjohyppyonnettomuus Porissa: Varusteissa tai varjossa ei ollut vikaa

Keskiviikkona 1.8.2018 illalla Porissa laskuvarjohypyn yhteydessä vakavasti loukkaantunut mies on menehtynyt onnettomuuden seurauksena saamiinsa vammoihin.

Hyppääjä oli tekemässä niin sanotun vauhditetun alastulon, jossa hyppääjä pyrkii keräämään jyrkillä käännöksillä mahdollisimman suuren nopeuden ennen varjon oikaisua maan pinnan suuntaiseen liikkeeseen.

Onnettomuushypyn aikana varjon oikaisu epäonnistui, minkä takia hyppääjä törmäsi kovassa vauhdissa maanpintaan.

Hyppy tehtiin neljän kilometrin korkeudesta. 38-vuotiaalla hyppääjällä oli kokemusta kyseisestä laskeutumistavasta ja sen tekniikka oli hänelle tuttu. Hyppääjän varjossa tai varusteissa ei myöskään ollut vikaa.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa. Asiassa ei epäillä tällä hetkellä rikosta. Poliisi ei tiedota asiassa toistaiseksi enempää.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+