Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

KUOPION KOTIHOIDON TURVAPALVELUISSA ON TOIMINTAHÄIRIÖITÄ – TILANNE VOI LAAJENTUA

Kuopion kaupungin turvapalveluissa on havaittu tänään klo 14 alkaen toimintahäiriöitä. Asiakkaan turvapuhelinlaitteesta ei välity hälytys kotihoidon turvapalveluun. Yhteyden toimimattomuus johtuu laajasta tietoliikennehäiriöstä, jota toimittajat selvittävät parhaillaan. 

Toimittaja on ilmoittanut, että turvapalvelussa tulee varautua laajaan toimintahäiriöön ja siihen, että kaikkien turvapuhelinasiakkaiden turvapuhelimet lakkaavat toimimasta. Turvapalveluissa ja kotihoidossa on otettu käyttöön häiriötilanteiden varasuunnitelma, jolla varmistetaan asiakkaiden turvallisuus häiriön aikana. 

Pyydämme asiakkaita ja omaisia huomioimaan häiriön mahdollisuus. Turvapalvelut ja kotihoito varmistavat asiakasturvallisuuden kriittisissä asiakastilanteissa myös häiriön aikana. Tietoliikenneyhteyden palattua turvalaitteet käynnistyvät automaattisesti. Tarvittaessa lisätietoja antavat asiakkaan oman alueen kotihoidon työntekijät. 

Turvapalvelun toimintahäiriö koskee tällä hetkellä 16 asiakasta. Kotihoidosta on oltu yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin henkilökohtaisesti. Kaikkinensa turvapalvelussa noin 1300 asiakasta. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+