Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Vedenkeittokehotus jatkuu Raisiossa ja Naantalissa ainakin viikonlopun yli

Vedenkeittokehotusta joudutaan jatkamaan viikonlopun yli Raision ja Naantalin alueella. Verkostosta on otettu tähän mennessä noin kahdeksankymmentä näytettä ja uusimpien näytteiden joukosta kolmesta näytteestä on löytynyt lieviä epäpuhtauksia. Juomaveden laadun varmistamiseksi verkostoa joudutaan huuhtelemaan ainakin Kerttulan pohjoispuolella sekä Kuninkaanväylän läheisyydessä. Huuhtelu on aloitettu. Huuhtelu ei aiheuta muutoksia keittokehotukseen tai veden käyttöön näillä alueilla.

Epäpuhtaudet ovat todennäköisesti tulleet verkostoon maaperästä jakeluhäiriön aikana. Kun vedenpaine käy alhaalla, on mahdollista että vesijohtoverkkoon pääsee epäpuhtauksia. Verkoston alueella ei ole havaittu poikkeavaa määrää vatsatautitapauksia tai muita sairastumisia.

Vesijohtoverkoston huuhtelun jälkeen vedestä otetaan uudet näytteet, jotka analysoidaan viikonlopun aikana. Tulokset valmistuvat aikaisintaan maanantaiaamupäivään mennessä, jolloin asiasta tiedotetaan uudelleen. Vettä voi käyttää normaaliin tapaan, mutta juomavesi ja ruuanlaittoon käytettävä vesi on keitettävä. Vedenjakelupisteet ovat edelleen käytössä Raisiossa ja Naantalissa.

Vedenjakelupisteet Raisiossa:

  • Raision kirjaston piha (Eeronkuja 2)
  • Terveyskeskussairaalan piha (Sairaalakatu 5)
  • Tikanmaan koulua vastapäätä oleva kenttä (Kapponkatu 15
  • Kauppakeskus Myllyn pienimuotoiset asiakaspisteet ovat Prisman sisäänkäynnin luona ja toinen uuden sisäänkäynnin luona lähellä XXL-myymälää.

Vesipisteistä voi hakea juomavettä omiin astioihin. Vesipisteet ovat avoinna ympäri vuorokauden. Noutovettä ei tarvitse keittää.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+