Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Vt 5 Mikkeli–Nuutilanmäki: Tuppuralan ja Visulahden välillä liikenne ohjataan öisin kiertotielle

Valtatie 5:llä Tuppuralan ja Visulahden välisellä tieosuudella puretaan kaksi kevyen liikenteen ylikulkusiltaa, minkä takia liikenne siirretään 6.–10.8.2018 välisenä aikana kiertotielle Launialaan. Työt pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman pian, joten tarve kiertotielle voi olla ennakoitua lyhyempikin.

Valtatie 5 on suljettu ja väliaikainen kiertotie on käytössä Tuppuralan eritasoliittymän ja Kinnarin eritasoliittymän välillä ainoastaan yöaikaan klo 23.00-05.00.

Opasteet ohjaavat kevyen liikenteen kiertoreitille (katso oheinen kartta).

Rakentaminen lähestyy Mikkelin keskusta-aluetta

Valtatie 5:n työmaa laajenee kohti Mikkeliä, mikä näkyy ja kuuluu myös asukkaille sekä muille tienkäyttäjille. Tuppuralan eritasoliittymän parannus ja Kinnarin uuden eritasoliittymän rakentaminen vaikuttavat alueella liikkumiseen merkittävästi vähintään vuoden ajan. Alueelle rakennetaan muun muassa yhdeksän uutta siltaa ja noin 3 kilometriä melusuojauksia.

Valmistelutyöt 13.8. alkavia louhinnan räjäytystöitä varten käynnistyvät 6.8. kallion porauksilla. Räjäytystöistä aiheutuu liikenteelle enintään 8 minuutin pysäytyksiä noin 1–3 kertaa päivässä. Pysäytyksiä ei tehdä ruuhka-aikoina klo 6.30-8.30 ja 14.30-17.30.

Louhintojen aktiivisin vaihe kestää ennakolta puoli vuotta. Louhintoja tehdään parannettavalla tieosuudella vaiheittain kaikkiaan noin 1,5 vuoden ajan.

Hanke verkossa
liikennevirasto.fi/vt-5-mikkeli-juva
facebook.com/vt5mikkelijuva

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+