Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Poliisin saattamista palautetuista 85% turvapaikanhakijoita

Poliisihallitus ja muun muassa sisäministeri Kai Mykkänen ovat viime päivinä korostaneet, että suurin osa Suomesta palautettavista ulkomaalaisista on muita kuin turvapaikanhakijoita. Näin onkin, jos palautettavilla tarkoitetaan myös niitä henkilöitä, jotka poistuvat Suomesta ilman poliisin mukanaoloa. Poliisihallituksen keskusteluun tuomat luvut voivat kuitenkin antaa virheellisen kuvan saatettuna palautettujen taustoista. Poliisin saattamista henkilöistä, niin kutsutuista pakkopalautetuista, yhdenvertaisuusvaltuutetun selvityksen mukaan 85% oli turvapaikanhakijoita (tammi-huhtikuu 2018). Poliisi on ilmoittanut, että sillä ei ole tästä asiasta tilastoja.

Yhdenvertaisuusvaltuutetulla on lakisääteinen tehtävä valvoa poliisin toimeenpanemia palautuksia. Yhdenvertaisuusvaltuutetun tiedot palautettavien taustoista perustuu poliisin valtuutetulle sen lakimääräisen tiedonsaantioikeuden perusteella toimittamiin tietoihin.

Palautus voidaan järjestää joko saattaen tai valvottuna. Saattaminen tarkoittaa sitä, että poliisi menee palautettavan mukana kohdemaahan asti. Valvottu palautus tarkoittaa, että poliisi valvoo palautettavan henkilön nousun lentokoneeseen, junaan tai laivaan.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika





Google+