Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Savonlinnan Kauppatorin asemakaavan muutostyö käynnistyy

Kaupunginhallitus päättää tänään Kauppatorin asemakaavan muutostyön käynnistämisestä. Asemakaavan laatimisen yhdeksi lähtökohdaksi esitetään Kalastajan Kojun toiminnan turvaamista nykymuotoisena nykyisellä paikallaan. 

Savonlinnan Kauppatorin asemakaava vaatii päivittämistä, koska nykyisellään se on osin vanhentunut eikä vastaa torin ja Olavinkadun uudistamiseksi laadittuja suunnitelmia. Lisäksi tilapäinen rakennuslupa torin pohjoispäädyn kalaravintolalle, Kalastajan Kojulle, on päättymässä kolmen vuoden kuluttua, eikä sitä lain mukaan voi jatkaa nykyisessä asemakaavassa.

Kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan tänään maanantaina 6.8.2018. Kaupunginjohtaja esittää, että kaupunginhallitus päättää käynnistää Kauppatorin asemakaavoituksen ja että asemakaavan laatimisen yhtenä lähtökohtana on kaavan tarkistaminen siten, että Kalastajan Kojun toiminta voi jatkua nykymuotoisena nykyisellä paikallaan.

Suunnittelualue on merkitty karttaan violetilla värillä. Siihen eivät kuulu Ravintola Waahto eikä Lippakioski, jotka on asemakaavoitettu jo aiemmin. Torikahvilat ovat irrallisia torimyyntirakennelmia ja –kojuja, joihin ei vaadita rakennuslupia. Ne toimivat vuosittain uusittavalla vuokrasopimuksella.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+