Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tutkinnanjohtaja: Poliisimiesten toiminnasta liittyen Mäntyharjun heinäkuiseen liikenneonnettomuuteen ei aloiteta esitutkintaa

Poliisimiesten osalta ei aloiteta esitutkintaa liittyen Mäntyharjun liikenneonnettomuuteen 19.7.2018. Tuolloin poliisipartiota pakoon lähtenyt henkilö törmäsi tiellä 381 suurella ajonopeudella edellä ajaneeseen ajoneuvoon ja siitä edelleen vastaantulevan ajoneuvon keulaan. Poliisia paennut henkilö ja vastaan tulleessa ajoneuvossa olleet kaksi henkilöä menehtyivät yhteentörmäyksen seurauksena.

Poliisin toiminnasta on tehty esitutkinnan edellytyksiä koskeva esiselvitys: poliisipartiolta on pyydetty selvitys, muita tienkäyttäjiä on kuultu tapahtumista, ja lisäksi tutkinnanjohtajalla on ollut käytössään poliisin gopro-kameralla tallentama videomateriaali.

Esiselvityksen perusteella poliisimiehillä ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa tapahtumiin eikä epäillyn liikennekäyttäytymiseen. Poliisimiesten toiminnalla ei ole ollut syy-yhteyttä liikenneonnettomuuteen. Tilanteessa on toimittu asianmukaisesti, eikä asiassa ole syytä epäillä rikosta.

Itä-Suomen poliisilaitos tutkii poliisipartiota pakoon lähteneen henkilön menettelyä erillisenä tutkintana. Esitutkinta asiassa on vielä kesken.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+