Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Relander-muistomerkistä varastettiin pronssinen nimilaatta Hesperian puistossa – poliisi pyytää havaintoja

Kuva: HAM Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin taidemuseon omistamasta presidentti Relanderin muistomerkistä varastettiin elokuun aikana pronssinen nimilaatta. Relander-muistomerkki sijaitsee Hesperian puistossa Töölössä.

Anastettu nimilaatta on 1,5 metriä leveä. Siinä on teksti “L K RELANDER 1883 1942”. Nimilaatan arvo on tuhansia euroja.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja vihjeitä, jotta nimilaatta löytyisi ja se saataisiin takaisin oikealle paikalleen.

Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 417 931.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+