Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

ETSINTÄKUULUTUS: Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

6-7.9.2018 välisenä yönä on Vt12 Lahden eteläinen kehätien urakan S12 Pässinportin sillalta varastettu liikennevalojen odotusaikanäyttö.

Työmaa on hankkinut odotusaikanäytöt tienkäyttäjien mielenrauhan säilyttämistä ja odotettavan ajan tiedottamista varten. Harmillista, että joku henkilö haluaa omalla toiminnallaan tehdä hallaa kaikille muille tienkäyttäjille.

Varkaalle tiedoksi: näytön voi palauttaa samaan kohteeseen mistä otitkin, kiinnitämme sen sitten itse takaisin paikalleen.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+