Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pääkäsittelyn siirtyminen ns. irakilaiskaksosten jutussa

Turun hovioikeudessa on ollut tarkoitus aloittaa pääkäsittely ns. irakilaiskaksosten asiassa I I .9.2018. Tuolloin selvisi, ettei puolustuksen nimeämiin Irakissa oleviin todistajiin ollut saatu yhteyttä.

Puolustuksen tavoiteltua todistajia 12.9.2018 selvisi, että todistajat oli tavoitettuja että nämä suostuvat tulemaan kuultaviksi asiassa irakilaiseen tuomioistuimeen.

Todistajien kuuleminen irakilaisessa tuomioistuimessa edellyttää Irakin viranomaisten lupaa ja yhteistoimintaa käytännön järjestelyiden osalta, joiden edellytysten toteutumisesta tai ajankohdasta ei tällä hetkellä ole selvyyttä Edellä sanotun perusteella on varsin todennäköistä, ettei pääkäsittely olisi tullut toteutumaan aikaisemmin suunnitellussa aikataulussa.

Tämän vuoksi hovioikeus päätti, ettei pääkäsittelyä aloiteta. Hovioikeus jatkaa asian valmistelua ja kun tarkemmat tiedot todistajien kuulemisen toteutumisesta on saatu, hovioikeus järjestää asiassa valmisteluistunnon pääkäsittelyn aikataulusta sopimiseksi.

Tavoitteena on, että pääkäsittely päästäisiin aloittamaan mahdollisimman pian.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+