Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pääkäsittelyn siirtyminen ns. irakilaiskaksosten jutussa

Turun hovioikeudessa on ollut tarkoitus aloittaa pääkäsittely ns. irakilaiskaksosten asiassa I I .9.2018. Tuolloin selvisi, ettei puolustuksen nimeämiin Irakissa oleviin todistajiin ollut saatu yhteyttä.

Puolustuksen tavoiteltua todistajia 12.9.2018 selvisi, että todistajat oli tavoitettuja että nämä suostuvat tulemaan kuultaviksi asiassa irakilaiseen tuomioistuimeen.

Todistajien kuuleminen irakilaisessa tuomioistuimessa edellyttää Irakin viranomaisten lupaa ja yhteistoimintaa käytännön järjestelyiden osalta, joiden edellytysten toteutumisesta tai ajankohdasta ei tällä hetkellä ole selvyyttä Edellä sanotun perusteella on varsin todennäköistä, ettei pääkäsittely olisi tullut toteutumaan aikaisemmin suunnitellussa aikataulussa.

Tämän vuoksi hovioikeus päätti, ettei pääkäsittelyä aloiteta. Hovioikeus jatkaa asian valmistelua ja kun tarkemmat tiedot todistajien kuulemisen toteutumisesta on saatu, hovioikeus järjestää asiassa valmisteluistunnon pääkäsittelyn aikataulusta sopimiseksi.

Tavoitteena on, että pääkäsittely päästäisiin aloittamaan mahdollisimman pian.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+