Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pohjoismaiden neuvosto suosittaa liputusta Pohjolan päivänä

Pohjoismaiden neuvoston puheenjohtajisto kokoontui Nuukiin 13. syyskuuta. Puheenjohtajisto käsitteli kokouksessaan jäsenehdotusta, minkä mukaan Pohjoismaiden neuvosto suosittaa parlamenteille, että Pohjoismaiden parlamentit liputtavat kansallisilla lipuillaan, pohjoismaisilla lipuilla ja pohjoismaisella joutsenlipulla Pohjolan päivänä 23. maaliskuuta.

Puheenjohtajisto päätti nimittää yhteiskuntaturvallisuutta käsittelevän työryhmän, joka laatii yhteisen kannan muun muassa kokonaispuolustuksesta, energiayhteistyöstä, kriisi- ja huoltovarmuudesta.

Kokouksessaan puheenjohtajisto valmisteli myös Pohjoismaiden neuvoston täysistuntoa, joka pidetään tänä vuonna Oslossa viikolla 44. Puheenjohtajisto päätti siihen liittyen muun muassa ministereiden kanssa käytävien keskustelujen aiheet.

Pohjoismaiden neuvoston poliittinen johto eli puheenjohtajisto vastaa yleisistä poliittisista kysymyksistä, työsuunnitelmasta ja budjetista sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikan parlamentaarisesta yhteistyöstä. Suomesta puheenjohtajiston kokoukseen Nuukissa osallistuivat kansanedustajat Maarit Feldt-Ranta (Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtaja, sd.) ja Wille Rydman (kok.).

Pohjoismaiden neuvosto on Pohjoismaiden parlamenttien välinen yhteistyöjärjestö, joka perustettiin vuonna 1952. Neuvosto voi antaa suosituksia Pohjoismaiden ministerineuvostolle ja hallituksille.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+