Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Rajavartiolaitoksen majuri vei kovalevyllä salaista materiaalia uuteen palveluspaikkaansa – Hovioikeus tuomitsi sakkoja virkasalaisuuden rikkomisesta ja palvelusrikoksesta

Hovioikeus on tänään antamallaan ratkaisulla tuominnut rajavartiolaitoksen majurin vuosina 2014-2015 tehdyistä palvelusrikoksesta ja virkasalaisuuden rikkomisesta. Majuri oli toiminut Kaakkois-Suomen rajavartiostossa valmiusupseerina ja siirtynyt vuonna 2014 Rajavartiolaitoksen Raja- ja merivartiokouluun opetustehtäviin.

Hän oli siirtyessään uuteen palveluspaikkaan vienyt oikeudettomasti mukanaan kovalevyn, joka sisälsi mittavan salaisen tietoaineiston. Hän oli lisäksi käsitellyt sitä uudessa palveluspaikassa määräysten vastaisesti. Majuri oli lisäksi opetusta järjestäessään oikeudettomasti paljastanut salaista tietoaineistoa Raja- ja merivartiokoulun henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Syyte virkasalaisuuden rikkomisesta on hylätty siltä osin kuin majurin on väitetty oikeudettomasti paljastaneen salassapidettävää tietoa kadettikurssin opiskelijoille harjoituksen yhteydessä.

Hovioikeus tuomitsi majurin 40 päiväsakkoon eli maksamaan sakkoa yhteensä 1.680 euroa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+