Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Luumäen uuden paloaseman rakentaminen alkaa lokakuun alussa

Luumäen uuden paloaseman urakkasopimukset allekirjoitettiin tänään. Paloaseman on suunniteltu olevan valmis käyttöönottoon syksyllä 2019. Kuvassa arkkitehtitoimisto Jarmo Sulonen Oy:n suunnitelma uuden paloaseman julkisivusta.

Luumäen paloaseman urakkasopimukset allekirjoitetaan 2.10.2018. Rakennuksen käyttöönoton on suunniteltu tapahtuvan syksyllä 2019.

Uusi paloasema rakennetaan nykyisen paloasemarakennuksen viereiselle tontille Taavettiin osoitteeseen Linnalantie 25. Rakennuksen kerros-ala tulee olemaan 1187,5 m2, josta noin 148 m2 tulee Eksoten ensihoitoyksikön käyttöön. Paloasemalle tulee pelastuslaitosta varten viisi lämmintä autopaikkaa, joista yksi toimii pesupaikkana.Lisäksi ensihoitoyksikön ambulanssille rakennetaan oma lämmin tallipaikka. Rakennukseen sijoittuu myös paljon muuta käyttäjien toimintaa ja valmiutta ylläpitävää tilaa. 

Paloaseman kokonaiskustannusarvio on 2 743 000 €, johon avustuksia on myönnetty noin 260 000 €:n arvosta. Kustannusarvioon sisältyy sääsuoja, jonka kunta on tilannut toteutukseen kosteudenhallinnan varmistamiseksi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+