Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi kaipaa kahta kuvissa olevaa nuorta naista, joilla voi olla havaintoja Joensuun Vapaudenpuistossa 14.9. tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen

Joensuun poliisi on jatkanut tiivistä esitutkintaa Joensuun Vapaudenpuistossa 14.9.2018 tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on 21.9.2018 vanginnut 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä kyseiseen tapaukseen.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina 14.9. klo 22:15, että Joensuun vapaudenpuistossa on lyöty teräaseella ihmistä. Paikalle menneet poliisipartiot saivat selville, että vuonna 1989 syntynyttä joensuulaista miestä oli lyöty riidan yhteydessä teräaseella ylävartaloon. Mies toimitettiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tekijä on noin 180-senttinen laiha nuori mies. Miehellä oli ollut päällään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut. Hänellä oli ollut huppu päässään ja tummansininen keskikokoinen reppu selässään. Silminnäkijähavaintojen mukaan mies oli poistunut paikalta kahden tytön seurassa Vapaudenpuistosta Joensuun kaupungintalon suuntaan.

Toisella tytöistä oli ollut päällään mustat polvista revenneet farkut. Tytöllä oli olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja hänellä oli päällään musta takki sekä tumma olalle heitettävä laukku. Toinen tyttö oli hoikka, noin 165 – 170 senttimetriä pitkä ja hänellä oli päällään tummat farkut. Molemmat tytöt näyttivät nuorilta, noin 17 – 18-vuotiailta. Poliisi ei edelleenkään ole tavoittanut tyttöjä eikä heidän henkilöllisyys ole poliisin tiedossa.

Esitutkinnan perusteella tapahtumahetkellä Vapaudenpuistossa on ollut runsaasti ihmisiä, joilla poliisin käsityksen mukaan on havaintoja tapahtumista. Poliisi pyytää edelleen henkilöitä, joilla on havaintoja puukotuksesta tai sitä edeltävistä tapahtumista, ottamaan yhteyttä joko suoraan tapausta tutkivaan rikostutkijaan 029 545 5868 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Erityisesti poliisi pyytää, että kuvissa olevat kaksi nuorta naista ottavat poliisiin yhteyttä. Naisia ei epäillä rikoksesta, mutta heillä voi olla havaintoja tapahtumasta ja poliisin on kuulusteltava heitä asian selvittämiseksi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+