Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi pyytää havaintoja: Kuorma-auto töytäisi lasta Itä-Pakilassa – kuljettaja pakeni paikalta

Kuorma-auto töytäisi polkupyörällä liikkunutta alle 10-vuotiasta lasta perjantaina 28.9.2018 noin kello 13 Yhdyskunnantien ja Urkurintien risteyksessä Itä-Pakilassa. Kuljettaja pakeni kuorma-autolla paikalta. Poliisi kehottaa kuorma-auton kuljettajaa ilmoittautumaan.

– Lapselle ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja, mutta hänen polkupyöränsä vaurioitui pahoin. Silminnäkijän mukaan kuorma-auton kuljettaja nousi autosta, siirsi lapsen polkupyörän pois kuorma-auton alta ja jatkoi matkaa kohti Tuusulanväylää, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi tapahtuman yksityiskohtia tarkemmin, koska se voisi vaarantaaa kesken olevan tutkinnan.

Silminnäkijähavaintojen mukaan kuorma-autossa oli turkoosi/lila hytti ja valkoinen lava, jossa teksti ”vaihtolava.fi”. Oikean eturenkaan takana oli metallinvärinen polttoainetankki. Kuljettaja oli tummahiuksinen mies, jolla oli päässään lippis.

Kuljettajan henkilöllisyys ei toistaiseksi ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja vihjeet joko sähköpostilla analyysi.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 417 931.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+