Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi pyytää havaintoja: Kuorma-auto töytäisi lasta Itä-Pakilassa – kuljettaja pakeni paikalta

Kuorma-auto töytäisi polkupyörällä liikkunutta alle 10-vuotiasta lasta perjantaina 28.9.2018 noin kello 13 Yhdyskunnantien ja Urkurintien risteyksessä Itä-Pakilassa. Kuljettaja pakeni kuorma-autolla paikalta. Poliisi kehottaa kuorma-auton kuljettajaa ilmoittautumaan.

– Lapselle ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja, mutta hänen polkupyöränsä vaurioitui pahoin. Silminnäkijän mukaan kuorma-auton kuljettaja nousi autosta, siirsi lapsen polkupyörän pois kuorma-auton alta ja jatkoi matkaa kohti Tuusulanväylää, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi tapahtuman yksityiskohtia tarkemmin, koska se voisi vaarantaaa kesken olevan tutkinnan.

Silminnäkijähavaintojen mukaan kuorma-autossa oli turkoosi/lila hytti ja valkoinen lava, jossa teksti ”vaihtolava.fi”. Oikean eturenkaan takana oli metallinvärinen polttoainetankki. Kuljettaja oli tummahiuksinen mies, jolla oli päässään lippis.

Kuljettajan henkilöllisyys ei toistaiseksi ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja vihjeet joko sähköpostilla analyysi.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 417 931.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+