Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Vihreiden Jani Toivola ei lähde enää ehdolle eduskuntaan

”Tämä työ on merkinnyt minulle äärimmäisen paljon”, kahden kauden kansanedustaja kirjoittaa viestissään. Toivola kertoo sivuillaan, että viime viikot ovat olleet hänen poliittisen uransa haastavimpia.

Olen päättänyt, että en enää asetu ehdolle kevään 2019 vaaleissa.

Tämä työ on merkinnyt minulle äärimmäisen paljon. Erityisesti kaikki ne ihmiset joita olen näinä vuosina saanut kohdata. Olemme saaneet myös yhdessä tehdä historiaa.

Kun asetuin ehdolle 8 vuotta sitten, politiikka tuntui etäiseltä. Paikalta, joka on tarkoitettu vain hyvin rajatulle joukolle ihmisiä. Ajatus siitä, että pitäisi olla tietynlainen tausta, koulutus tai ulkonäkö oli vahvassa. Todellisuus on onneksi osoittautunut toiseksi. Toivottavasti tulevaisuudessa koko yhteiskunta olisi vielä entistäkin laajemmin edustettuna. Mitä moninaisempi tuo 200 edustajan joukko on, sitä suurempi on mahdollisuus sille, että jokaisen ääni kuuluisi.

Lähdin politiikkaan, koska halusin vaikuttaa jokaisen oikeuteen olla yhteiskunnassamme näkyvä. Halusin tehdä työtä sen eteen, että kenenkään meistä ei tarvitsisi piilottaa tai peittää puolia itsessään. Kantaa mukanaan pelkoa tai häpeää suhteessa omaan tarinaan, arvoihin tai ajatuksiin. Että jokainen meistä voisi astua yhteiskuntaan kokonaisena kokien turvaa ja luottamusta. Että jokaisella olisi oikeus määrittää oma identiteettinsä sekä mahdollisuus tunnustella omia unelmiaan.

Viime viikot ovat olleet oman poliittisen urani haastavimpia. Eniten harmittaa se, että myös muut ihmiset, yhteistyökumppanini, ovat joutuneet selvittämään asioitaan julkisuudessa. Olen saanut paljon vihaisia ja pettyneitä viestejä niin äänestäjiltäni kuin muiltakin. Otan täyden vastuun teoistani. Olen kiitollinen kaikesta saamastani tuesta ja kannustuksesta. Julkisuudessa esillä olleet asiat tapahtuivat aikana, jolloin olin vakavasti masentunut. En ensin uskaltanut pysäyttää junaa vaan päinvastoin kiihdytin vauhtia ja yritin loppuun asti todistaa, että pystyn, kunnes asiat alkoivat lipsua otteestani. Lopulta uskalsin pysähtyä ja sain onnekseni apua. Tänään voin hyvin ja olen onnellinen.

Vielä on loppukirin aika eduskunnassa. Pyrin viimeiseen asti tekemään parhaani ja kantamaan vastuuni. Se sama halu vaikuttaa ja tehdä työtä tasa-arvoisemman ja ihmisoikeuksia kunnioittavan maailman eteen on edelleen minussa yhtä vahvana kuin 8-vuotta sitten.

Tulevaisuudessa haluan olla viemässä kaikkea politiikasta ja yhteiskunnasta oppimaani uusille areenoille ja toivottavasti sitä kautta olla osa yhteiskunnallista muutosta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+