Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Nainen luovutti passin ja junalipun laitonta maahantuloa varten

Kuva: Santeri Viinamäki

Rajavartiolaitos epäilee somalialaistaustaista naista laittoman maahantulon järjestämisestä, koska hänen epäillään luovuttaneen Suomen passin, jalkapallon MM-kisojen Fan-id-kortin ja junalipun somalialaiselle naiselle Pietarissa heinäkuun puolivälissä. Rikosepäily paljastui, kun Venäjän rajaviranomaiset poistivat Pietarista Helsinkiin matkanneesta Allegro-junasta 16.7.2018 naisen, jonka esittämien matkustusasiakirjojen epäiltiin kuuluneen toiselle naishenkilölle.

Kaakkois-Suomen rajavartiosto otti kiinni seuraavana päivänä 17.7.2018 Pietari-Helsinki -junasta Suomen kansalaisen, joka esitti maahantulotarkastuksessa väliaikaisen passin, joka oli myönnetty kadonneen Suomen passin tilalle Pietarin Suomen konsulaatissa edellisenä päivänä 16.7.2018.

Rajavartiolaitoksen esitutkinnan perusteella voidaan epäillä, että somalialaistaustainen nainen oli matkustanut 15.7.2018 Helsingistä Pietariin junalla sekä luovuttanut Suomen passinsa, Venäjän viisumin korvaavan Fan-id -korttinsa ja junalippunsa Pietariin Saudi-Arabiasta saapuneelle somalialaistaustaiselle naiselle. Lisäksi naisen epäillään antaneen laittomalle tulijalle vaatteitaan yhdennäköisyyden vahvistamiseksi.

Rajavartiolaitoksen esitutkinnassa nainen kertoi matkustaneensa Venäjälle mennäkseen Moskovaan katsomaan jalkapallon MM-kisojen finaalia. Nainen kertoi hävittäneensä kaikki matkatavarat ja asiakirjat pietarilaisessa ravintolassa MM-finaalipelin jälkeen. Nainen myöntää tietävänsä laittoman tulijan nimeltä ja olleensa tähän yhteydessä sosiaalisen median välityksellä muutama viikko ennen Venäjän matkaansa.

Rikosepäilyn esitutkinta on valmistunut ja se on siirretty Salpausselän syyttäjänvirastoon syyteharkintaa varten.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+