Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Takaisinveto: Rainbow Popcorn maissinjyvät

SOK vetää pois markkinoilta erän Rainbow Popcorn maissinjyviä. Tuotteen pakkauskoko on 500 g ja EAN-koodi on 6415712000431. Valmistaja on LN Group Co., Inc. ja valmistusmaa Tšekki. Takaisinveto koskee vain päiväyksellä 01.08.2019 olevaa erää.

Tuotteita on myyty Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa sekä ABC-myymälöissä ja Sokoksissa.

Takaisinvedon syynä on, että kyseisen päiväyksen tuotepakkauksista on löytynyt metallisiruja valmistuslinjastolla tapahtuneen virheen seurauksena. Varotoimenpiteenä kaikki samalla päiväyksellä pakatut tuote-erät vedetään pois markkinoilta.

Kuluttajia pyydetään lopettamaan kyseisen tuote-erän käyttö ja hävittämään tuotteet.

Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien tiliyhteystietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi)/postiosoitetietojen kanssa postimaksutta osoitteeseen

S-Kuluttajaneuvonta
tunnus 5020470
00003 VASTAUSLÄHETYS.

Ostos hyvitetään. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+