Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

THL ehdottaa, että Suomi jää pysyvästi talviaikaan

THL katsoo, että kellonajan siirtäminen on hyvä lopettaa kaikissa EU-maissa ja parasta olisi jäädä pysyvästi normaaliaikaan eli talviaikaan.

THL toteaa kannanottonsa perusteluissa, että kesäajan käyttö lisää iltojen valoisuutta, mikä aiheuttaa ihmisen sisäiseen kelloon lisäjätätystä ja johtaa terveyshaittoihin. Kesäajan käytöstä ei ole mitään luotettavasti osoitettua hyötyä terveydelle.

Lausunto Euroopan komissiolle: Kesäajan käytön lopettaminen

THL esitti kantansa lausunnossaan Euroopan komissiolle elokuussa. Syyskuussa komissio ehdotti, että kellonajan siirtelystä luovutaan EU:ssa vuonna 2019.

Jos kesäajasta luopuminen etenee EU:ssa, myös Suomen on otettava kantaa siihen, mikä on Suomen pysyvä aika. Seuraavaksi valtioneuvosto ja eduskunta käsittelevät komission ehdotusta ja muodostavat Suomen virallisen kannan asiaan.

Kansalaiset voivat kertoa näkemyksensä asiasta otakantaa.fi-palvelun kautta 12.10. asti. Tuloksia hyödynnetään, kun Suomi valmistelee kantaansa komission ehdotukseen. Tietoa suomalaisten mielipiteistä ja toiveista kerätään myös gallup-tutkimuksella. Asian valmistelussa kuullaan myös asiantuntijoita ja arvioidaan kellojen siirron lopettamisen vaikutuksia laajasti.

EU:ssa direktiivin valmistelu jatkuu neuvostossa ja Euroopan parlamentissa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+