Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tulli paljasti Subutex-huumelääketablettien salakuljetuksen ja levitystoiminnan

Kuva: TULLI

Tulli paljasti syyskuussa 2018 noin 1 400 Subutex-huumelääketabletin salakuljetuksen. Salakuljetuksesta epäillyn epäillään levittäneen myös aiemmin noin 2 800 Subutex-huumelääketablettia Varsinais-Suomessa. Tulli on tutkinut tapausta useina törkeinä huumausainerikoksina ja huumausainerikoksina.

Tulli pysäytti syyskuussa Subutex-huumelääketablettien salakuljettamisesta epäillyn Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen saapuessa Ranskasta Espanjan kautta Suomeen. Tulli takavarikoi epäillyn matkalaukusta yhteensä noin 1 400 tablettia Subutexia. Salakuljetetut Subutexit oli tarkoitus levittää Varsinais-Suomen alueella, josta epäilty on kotoisin.

Useita salakuljetusmatkoja

Tullin esitutkinnan mukaan epäillyn epäillään tehneen aiemmin useita vastaavanlaisia Subutex-huumelääketablettien salakuljetusmatkoja ulkomailta Suomeen ja levittäneen vuosina 2017 ja 2018 yhteensä noin 2 800 tablettia Varsinais-Suomessa. Epäillyn oli tarkoitus myydä syyskuussa Ranskasta Suomeen salakuljetetut Subutexit suoraan niitä käyttäville henkilöille.

Tullin takavarikoimien ja aiemmin levitettyjen noin 4 200 Subutex-huumelääketablettien katukauppa-arvo keskimääräisellä katukauppahinnalla laskettuna olisi ollut yhteensä noin 210 000 euroa. Suonensisäisesti käytettynä Tullin takavarikoimista ja levitykseen päätyneistä tableteista olisi saanut yhteensä noin 16 800 käyttöannosta. Subutex-huumelääketablettien vaikuttava aine on buprenorfiini ja Subutex on sen yleisin kauppanimi.

Tulli on tehnyt tapauksen esitutkinnan aikana yhteistyötä suomalaisten ja EU-maiden esitutkintaviranomaisten kanssa. Tapauksen esitutkinta on päättynyt ja se on siirtynyt syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+