Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Iisalmi investoi tulevaisuuteen

Iisalmen kaupunki investoi seuraavan kolmen vuoden aikana toimivaan kaupunkiympäristöön, osaamiseen ja hyvinvointiin sekä vetovoimaan ja kasvuun noin 58 milj. euroa. 

Merkittävimmät investoinnit kohdistuvat koulujen rakentamiseen. Peruskouluja on tällä hetkellä 11 kappaletta ja kaupunginvaltuuston päättämän perusopetuksen palveluverkkosuunnitelman mukaisesti koulujen määrä pysyy tulevaisuudessa ennallaan.

Muita merkittäviä investointikohteita ovat uusi uimahalli (12,5 milj. euroa), jonka suunnittelu ja rakentaminen ajoittuvat vuosille 2019-2022. Lisäksi suunnitteilla on uuden päiväkodin rakentaminen (4,2 milj. euroa) vuosina 2019-2021.

Iisalmen kaupungin toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille 2019-2021 on tasapainossa ja ylijäämäinen.

Merkittävimmät tulevaisuuden haasteet liittyvät väestönkehitykseen, korkeaan investointitasoon ja siitä aiheutuvaan lainamäärän kasvuun sekä SOTE- ja maakuntauudistuksen toiminnallisiin ja taloudellisiin vaikutuksiin. 

Kaupungin lainamäärä kasvaa suunnitelmakaudella merkittävästi. Arvion mukaan lainamäärä kasvaa vuosina 2018-2021 n. 37 %. Mikäli suunniteltu investointitaso toteutuu, on asukaskohtainen lainamäärä vuoden 2021 lopussa noin 4 100 eur/asukas (sis. vesiliikelaitoksen).

Keskeisenä tavoitteena suunnitelmakaudella on elinvoiman-, pito- ja vetovoiman sekä kaupunkimarkkinoinnin kehittäminen. Tavoitteena on laadukas ja tehokas palvelurakenne, joka omalta osaltaan vahvistaa koko seudun kilpailukykyä ja vetovoimaa kaupunkistrategian vision Suomen houkuttelevin seutukaupunki 2030 mukaisesti.

Kaupunginjohtajan esitys Iisalmen kaupungin talous- ja toimintasuunnitelmasta vuosille 2019-2021 on kaupunginhallituksen käsittelyssä 5.11.2018. Suunnitelma löytyy kokonaisuudessaan kaupunginhallituksen esityslistan materiaaleista:

https://julkaisu.iisalmi.fi

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+