Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:HALLOWEEN: Kommandopipo aiheutti poliisioperaation Helsingin yhteislyseossa – ”Ilmeisesti kyse halloween-pukeutumisesta”

Poliisille tuli perjantaina aamupäivällä ilmoitus epäilyttävästi pukeutuneesta henkilöstä, joka meni sisälle kouluun Kontulassa. Poliisi tarkasti rakennuksen ja tavoitti tuntomerkkehin sopivan henkilön. Hän oli pukeutunut halloween-juhlia varten.

Kyseessä siis väärä hälytys. Henkilöllä oli kommandopipo, armeijakuvioiset vaatteet ja reppu. Ilmoituksen teki koulun ulkopuolinen henkilö. Poliisi on puhuttanut henkilöä. Asiassa ei ole syytä epäillä rikosta.

Kun koulussa järjestetään vastaavia naamiaisjuhlia, on opettajien ja oppilaiden tärkeä varmistaa, ettei ulkopuoliset säikähdä rekvisiittaa.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+