Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

HÄMEENLINNA: LUOTSI-SÄÄTIÖ KÄYNNISTÄÄ YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT TUOTANNOLLISILLA JA TALOUDELLISILLA SYILLÄ

Hämeenlinnan kaupungin 456.000 € palveluhankintaleikkaukset vuosille 2019–2020 (Kaupunginhallituksen päätös 22.10.2018) ovat johtaneet tarpeeseen yhteistoiminaneuvotteluiden käynnistämiseksi Luotsi-säätiössä tuotannollistaloudellisilla syillä.

Tämän hetken tietojen mukaan työn olennainen ja pysyvä vähentyminen koskee vaikeimmin työllistyvien työllisyyspalveluiden (työkokeilu ja palkkatuettu työ) järjestämistä.

Tämän hetken tietojen mukaan työn olennainen ja pysyvä vähentyminen ei koske Luotsin järjestämää mielenterveys-, vammais- sekä kuntouttavaan työtoimintaan liittyvää valmennusosaamista.

Ohjaavan ja hallintohenkilökunnan vähennystarve on alustavasti arvioitu olevan noin 10 henkilöä.

Palkkatukityösuhteet Luotsissa, mukaan lukien oppisopimusperusteiset työsuhteet, päättyvät, kun ne työsopimuksen mukaan päättyvät. Palkkatukityösuhteet päättyvät noin 25 henkilöltä.

Yhteensä Hämeenlinnan kaupunginhallituksen päätöksen 22.10.2018 välittömät vaikutukset Luotsissa ovat alustavan arvion mukaan noin 35 työpaikkaa.

Ennakoitujen henkilövähennysten vaikutuksista Luotsin tarjoamiin palveluihin tiedotetaan myöhemmin.

Neuvottelut Hämeenlinnan kaupungin kanssa jatkuvat muun muassa Luotsin in-house -asemasta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+