Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi kaipaa havaintoja kadonneesta 36-vuotiaasta naisesta

Helsingin poliisilaitos kaipaa havaintoja viikko sitten perjantaina 26.10.2018 kadonneesta Soraja Isbergistä.

– Kadonneen henkilön tiedetään lähteneen Helsingin Malminkartanon juna-asemalta kello 20.50 aikaan Helsingin päärautatieasemalle ja edelleen asematunneliin, johon hänen jälkensä toistaiseksi päättyvät, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

 

Soraja Isbergin tuntomerkit

  • ikä 36 vuotta
  • pituus 162 senttimetriä
  • hoikka
  • pitkät tummat hiukset
  • päällä perinteinen romanivaatetus
  • kantamuksena isohko musta käsilaukku

Mahdolliset havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan virka-aikana (kello 8–16) puhelimitse numeroon 029 547 6148 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 029 541 7935. Havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+