Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

81 -vuotias mies kateissa Jyväskylän seudulla

81 -vuotias Yrjö August Hirvinen poistui Jyväskylän Puistokadulla sijaitsevasta Taunonkodista 24.10.2018. Hirvinen on 165-170 cm pitkä, hänellä on lyhyet, harmaat hiukset, hän käyttää silmälaseja ja hän kävelee hieman ontuen. Hirvinen on pukeutunut kuluneisiin vaatteisiin. Poliisin tietojen mukaan Hirvinen on poistunut Taunonkodista vanhalla mustalla miesten polkupyörällä ja hänellä on ollut tavaraa mukanaan. Hirvinen on hyvässä fyysisessä kunnossa.

Hirvinen on liikkunut polkupyörällä viikoittain Jyväskylän ja Muuramen väliä. Muuramessa hän on viettänyt aikaansa lähellä Rannankylän golfkenttää sijaitsevan Levonmäentien päässä sijaitsevalla tontillaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan Hirviseen liittyvät havainnot ja tiedot puhelinnumeroon 050-456 0471

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+