Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pellon Kunta: Pellon verotasot nousussa

Pellon kunnanhallitus esittää ensi viikon maanantaina kokoontuvalle valtuustolle, että se korottaa tuloveroa 0,25 % sekä kaikkia kiinteistöveroja. Esitys on, että yleinen kiinteistövero tulisi olemaan 1,25%, vakituisen asunnon 0,55% ja muisen rakennusten osalta 1,20 %. Voimalaitosten vero olisi 3 %. Sekä tuloveron että kiinteistöverojen osalta tehtiin äänestyspäätös.

Kunnanjohtaja Eero Ylitalon pohjaesityksenä oli tuloveron säilyttämisenä entisellään. Vasemmistoliiton Simo Keränen esitti Anne-Maria Kovalaisen (KESK) kannattamana, että tuloveroa korotettaisiin 0,25%.  Äänestyksessä Keräsen esitystä kannattivat Kovalaisen lisäksi Johanna Oksman (SDP), Tanja Matinlompolo (Vas). Kunnanjohtajan pohjaesitystä kannattivat Erkki Muukkonen (KOK) ja Jari Konttaniemi (KESK). Kaisu Laitamaa (KESK) äänesti tyhjää.

Kiinteistöverojen osalta kunnanjohtajan pohjaesitys tuli hyväksytyksi äänestämällä. Erkki Muukkonen esitti Jari Konttaniemen kannattamana, että esitettyjä korotuksia ei tehtäisi. Äänestyksessä kunnanjohtajan esitys voitti äänin 5-2.

Esitetyt veromuutokset tulouttavat toteutuessaan kunnan kassaan n. 350 000€.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+