Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pellon Kunta: Pellon verotasot nousussa

Pellon kunnanhallitus esittää ensi viikon maanantaina kokoontuvalle valtuustolle, että se korottaa tuloveroa 0,25 % sekä kaikkia kiinteistöveroja. Esitys on, että yleinen kiinteistövero tulisi olemaan 1,25%, vakituisen asunnon 0,55% ja muisen rakennusten osalta 1,20 %. Voimalaitosten vero olisi 3 %. Sekä tuloveron että kiinteistöverojen osalta tehtiin äänestyspäätös.

Kunnanjohtaja Eero Ylitalon pohjaesityksenä oli tuloveron säilyttämisenä entisellään. Vasemmistoliiton Simo Keränen esitti Anne-Maria Kovalaisen (KESK) kannattamana, että tuloveroa korotettaisiin 0,25%.  Äänestyksessä Keräsen esitystä kannattivat Kovalaisen lisäksi Johanna Oksman (SDP), Tanja Matinlompolo (Vas). Kunnanjohtajan pohjaesitystä kannattivat Erkki Muukkonen (KOK) ja Jari Konttaniemi (KESK). Kaisu Laitamaa (KESK) äänesti tyhjää.

Kiinteistöverojen osalta kunnanjohtajan pohjaesitys tuli hyväksytyksi äänestämällä. Erkki Muukkonen esitti Jari Konttaniemen kannattamana, että esitettyjä korotuksia ei tehtäisi. Äänestyksessä kunnanjohtajan esitys voitti äänin 5-2.

Esitetyt veromuutokset tulouttavat toteutuessaan kunnan kassaan n. 350 000€.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+