Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Iso huumerä piilotettiin autoon: Pitkiä tuomioita laajasta huumejutusta

Huumausaineita piilotettiin auton sisälle. Kuva POLIISI

Pirkanmaan käräjäoikeus on 7.11.2018 antanut tuomion törkeää huumausainerikosta koskevassa asiassa, jota on käsitelty kahdeksana päivänä ajalla 17.9.-.10.2018. Asiassa on ollut kysymys autoon piilotettuna Hollannista Suomeen uljetetusta 19,1 kg:n amfetamiinierästä. Poliisi on takavarikoinut huumausaine-erän Suomessa.

Kysymyksessä oleva asia liittyy Pirkanmaan käräjäoikeudessa aikaisemmin käsiteltyyn asiaan, jossa on annettu tuomio 14.9.2018. Kyseinen tuomio ei ole lainvoimainen. Siinä on ollut kysymys muun muassa tämän saman amfetamiinierän kuljettamisesta Suomeen.

Nyt käsitellyssä asiassa on ollut kolme ulkomaalaista vastaajaa,

joita on syytetty ensisijaisesti törkeästä huumausainerikoksesta.Toissijaisesti vastaajia on syytetty avunannosta törkeään huumausainerikokseen.

Vastaajat ovat kiistäneet syytteet. Todisteluna on ollut muun muassa televalvontatietoja, telekuuntelutallenteita, valokuvia sekä henkilötodistelua. Henkilötodisteluna on ollut vastaajien ja viiden ulkomaalaisen todistajan kuuleminen.Todistajat ovat olleet vastaajina edellä mainitussa aikaisemmassa asiassa.

Käräjäoikeus on hylännyt syytteet yhden vastaajan osalta. Käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1990 syntyneen törkeästä huumausainerikoksesta ehdottomaan vankeuteen kuudeksi vuodeksi ja vuonna 1990 syntyneen törkeästä huumausainerikoksesta ehdottomaan vankeuteen 3 vuodeksi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+