Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Iso huumerä piilotettiin autoon: Pitkiä tuomioita laajasta huumejutusta

Huumausaineita piilotettiin auton sisälle. Kuva POLIISI

Pirkanmaan käräjäoikeus on 7.11.2018 antanut tuomion törkeää huumausainerikosta koskevassa asiassa, jota on käsitelty kahdeksana päivänä ajalla 17.9.-.10.2018. Asiassa on ollut kysymys autoon piilotettuna Hollannista Suomeen uljetetusta 19,1 kg:n amfetamiinierästä. Poliisi on takavarikoinut huumausaine-erän Suomessa.

Kysymyksessä oleva asia liittyy Pirkanmaan käräjäoikeudessa aikaisemmin käsiteltyyn asiaan, jossa on annettu tuomio 14.9.2018. Kyseinen tuomio ei ole lainvoimainen. Siinä on ollut kysymys muun muassa tämän saman amfetamiinierän kuljettamisesta Suomeen.

Nyt käsitellyssä asiassa on ollut kolme ulkomaalaista vastaajaa,

joita on syytetty ensisijaisesti törkeästä huumausainerikoksesta.Toissijaisesti vastaajia on syytetty avunannosta törkeään huumausainerikokseen.

Vastaajat ovat kiistäneet syytteet. Todisteluna on ollut muun muassa televalvontatietoja, telekuuntelutallenteita, valokuvia sekä henkilötodistelua. Henkilötodisteluna on ollut vastaajien ja viiden ulkomaalaisen todistajan kuuleminen.Todistajat ovat olleet vastaajina edellä mainitussa aikaisemmassa asiassa.

Käräjäoikeus on hylännyt syytteet yhden vastaajan osalta. Käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1990 syntyneen törkeästä huumausainerikoksesta ehdottomaan vankeuteen kuudeksi vuodeksi ja vuonna 1990 syntyneen törkeästä huumausainerikoksesta ehdottomaan vankeuteen 3 vuodeksi.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+