Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Ari Eteläniemi Nivasta on Vuoden Tieisännöitsijä 2018

Ari Eteläniemi on tyytyväinen, että yksityisteiden tieisännöinti tarjoaa nyt hänelle ja monelle kollegalleen päätoimeentulon.

Nivalalainen Ari Eteläniemi on Vuoden tieisännöitsijä 2018. Hän sai tunnustuspalkinnon ja siihen kuuluvan kunniakirjan Tampereella, johon oli kokoontunut maamme tieisännöitsijät vuosittaiseen neuvottelupäiväänsä.

Vuoden Tieisännöitsijä on valittu yksityisteiden tieisännöitsijöiden keskuudesta vuodesta 2008 alkaen. Hän on henkilö, joka omalla toiminnallaan on ollut esimerkillinen ja vaikuttava tieisännöitsijä. Valinta-arvoinnoissa painottuu myös, jos henkilö on ollut osaltaan kehittämässä tieisännöintiä. Valinnan suorittavat aikaisempina vuosina Vuoden Tieisännöitsijäksi valitut yhdessä Suomen Tieyhdistyksen edustajan kanssa.

Ari Eteläniemi aloitti tieisännöinnin vuonna 2006. Hän on vuosien ajan tarjonnut osaamistaan ja palvelujaan jo sadoille tiekunnille. Eteläniemi on ollut myös Yksityistieasioiden neuvontapuhelimessa neuvojana sekä ollut mukana kouluttamassa maahamme uusia tieisännöitsijöitä. Yksityisteiden ja muun infran tieisännöinti on laajentunut niin, että se työllistää Eteläniemen päätoimisesti ja myös kolmea muuta perheen jäsentä.

Yksityisteiden tieisännöitsijä on täysin suomalainen innovaatio. Missään muussa maassa ei ole kyseistä osaajakuntaa. Suomen Tieyhdistyksen kouluttamia Tieisännöitsijöitä on Suomessa ollut vuodesta 2003 lähtien. Koulutuksen käyneitä on kaikkiaan liki 300. Seuraava koulutus on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2019 niin, että hakuaika on keväällä 2018.

Vuoden Tieisännöitsijät 2008 –

2008                  Olli Ylinen

2009                  –

2010                  Jari Kärkkäinen

2011                  Veijo Kröger

2012                  Mervi Laitinen

2013                  Kari Äikäs

2014                  Jouko Ruotsalainen

2015                  Aija Uusoksa

2016                  Ilkka Pietiäinen

2017                  Tarja Takkunen

2018                  Ari Eteläniemi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+