Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Poliisi: HKScanin eläinkuljetuksessa ei epäillä rikosta – Sen sijaan Facebook-päivitystä tutkitaan törkeänä kunnianloukkauksena

HKScan julkaisi lokakuun lopussa vastineen, jossa se kommentoi Facebookissa levinnyttä päivitystä. Kyseisen päivityksen kirjoittanut henkilö oli epäillyt, että sikoja olisi kohdeltu huonosti kuljetusta purettaessa. Poliisin mukaan HKScanin osalta ei ole syytä epäillä rikosta.

Eläinten kaltoinkohteluun Forssassa 30.10.18 liittyvien väitteiden tutkinta.

Poliisi on saanut loppuun esiselvityksen siitä, onko HKScanin eläinkuljetuksessa tai eläinten siirrossa tuotantotiloihin tapahtunut eläinten kaltoinkohtelua, ja onko tässä asiassa syytä epäillä rikosta.

Esiselvityksen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä rikosta ja esitutkintaa asiassa ei näin ollen toimiteta. Asian tutkinta poliisissa päättyy tähän.

Hämeen poliisille on tehty rikosilmoitus kunnianloukkauksesta koskien tuotantoeläinten kohteluun liittyvää Facebook-päivitystä. Poliisi on käynyt asiasta neuvottelun syyttäjän kanssa ja tämän asian osalta on päädytty suorittamaan esitutkinta nimikkeellä törkeä kunnianloukkaus.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+