Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

SUOMI-VENÄJÄ-SEURAN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

Seuran valtionapua leikattiin tänä vuonna 5,6 % eli 64 000 euroa ja ensi vuodelle 2019 Opetus- ja kulttuuriministeriö on esittämässä valtionavun leikkaamista tämän lisäksi vielä noin 15 % eli 161 250 euroa. Yhteensä valtionapumme on supistumassa 225 250 euroa. Näin suurta säästöä Seura ei voinut toteuttaa ilman henkilöstökulujen pienentämistä.

Seurassa 9.10. aloitetut koko seuran vakituista henkilökuntaa koskevat yt-neuvottelut saatiin päätökseen eilen 7.11. Seuran hallitus joutui tekemään raskaita päätöksiä: henkilöstöä joudutaan vähentämään yhteensä 5,4 henkilötyövuotta, osa kokonaisina irtisanomisina, osa työajan lyhennyksinä. Entisten 18 työntekijän sijaan Seuran palvelukseen jää 11 kokoaikaista ja 3 osa-aikaista työntekijää.

Lisäksi Suomi-Venäjä-Seuran piirijärjestöt osallistuvat valtionavun pienenemisen kattamiseen. Seuran matkatoimiston VenäjänMatkojen toiminta joudutaan lopettamaan kokonaan.

Lähde: Suomi Venäjä Seuran Facebook sivu

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+