Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

HeSetan nimi muuttuu vuonna 2019 – uusi nimi on Helsinki Pride -yhteisö ry

HeSetan syyskokous hyväksyi 29.11.2018 sääntömuutosesityksen yhdistyksen nimen muuttamisesta. Äänet jakautuivat 21 puolesta, 1 vastaan ja 2 tyhjää. Uusi nimi on Helsinki Pride -yhteisö ry ja se astuu voimaan patentti ja rekisterihallituksen käsittelyn jälkeen helmi-maaliskuussa 2019.

Nimenmuutos on osa laajempia uudistuksia, joiden tavoitteena on selkeyttää yhdistyksen profiilia sekä lisätä yhdistyksen tunnettuutta ja työn vaikuttavuutta. Uudistukset pohjaavat vuonna 2017 hyväksyttyyn strategiaan, jonka toimintaa ohjaavia arvoja ovat yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja vaikuttavuus.

Parhaillaan käynnissä ovat käynnissä yhdistyksen visuaalisen ilmeen, verkkosivujen ja viestintäkanavien uudistukset. Uudistukset toteutetaan yhteistyössä designin, ohjelmistokehityksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijakumppaneiden kanssa. Uusi ilme ja uudistetut verkkosivut julkistetaan keväällä 2019.

Nimenmuutosta esitettiin ensimmäisen kerran syksyn 2017 syyskokouksessa, jolloin esitys kaatui niukalla äänienemmistöllä. Nimenmuutoksen tarve kuitenkin tunnistettiin, ja hallitus sai tehtäväkseen valmistella uuden esityksen vuodelle 2018 jäsenistöä osallistaen. Lisätietoa valmisteluprosessista löydät täältä.

HeSeta sai syyskokouksessa myös uuden upean hallituksen. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juha Kilpiä. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Hassen Hnini, Noora Nurminen ja Luca Lönnfors ja vuoden kaudelle Laura Pönkänen. Varajäseniksi valittiin vuoden kaudelle Wilhelm von Konow, Kristofer Ignatius ja Rosa Meriläinen. Kauttaan jatkavat Danielle Gargour ja Siiri Viinikainen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+