Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Eurojackpotin potti nousee 32 miljoonaan euroon – Suomeen kolme 609 435 euron voittoa

Eurojackpotin kierroksen 38/2018 arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on 32 000 000 euroa. Suomeen saatiin perjantaina kolme 609 435,50 euron voittoa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan oikea rivi on 18, 22, 35, 36 ja 41. Tähtinumeroiksi arvottiin 3 ja 4.

Perjantain Eurojackpotissa löytyi kaikkiaan kolme 5+1 -tulosta, joista kaksi oli pelattu Suomessa ja yksi Saksassa. Helsingissä Munkkivuoren R-kioskilla pelinsä tehnyt voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa 609 435,60 euron voiton suoraan pankkitililleen. Suomen toinen 5+1 -tulos meni Kuopion K-Citymarket Kolmisopen asiakkaalle, joka ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava 609 435,60 euron voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Perjantain Eurojackpotissa löytyi yksi 5+0 -tulos, joka meni nettipelaajalle Siilinjärveltä. Hän voitti 609 435,60 euroa.

Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on 32 miljoonaa euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 5 3 5 5 9 3. Perjantain Jokerissa löytyi kolme kuusi oikein -tulosta, joilla voittaa 20 000 euroa. Jokerivoittajat ovat nettipelaaja Vimpelistä sekä Ylitornion Mediatuulen ja Viljakkalan Grillikahvila Kultasannan asiakkaat.

Lomatonnin oikeaksi kaupungiksi arvottiin Oslo ja numeroksi 97. Lomatonneja meni jakoon 14 kappaletta.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+