Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Eurojackpotin potti nousee 32 miljoonaan euroon – Suomeen kolme 609 435 euron voittoa

Eurojackpotin kierroksen 38/2018 arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on 32 000 000 euroa. Suomeen saatiin perjantaina kolme 609 435,50 euron voittoa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan oikea rivi on 18, 22, 35, 36 ja 41. Tähtinumeroiksi arvottiin 3 ja 4.

Perjantain Eurojackpotissa löytyi kaikkiaan kolme 5+1 -tulosta, joista kaksi oli pelattu Suomessa ja yksi Saksassa. Helsingissä Munkkivuoren R-kioskilla pelinsä tehnyt voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa 609 435,60 euron voiton suoraan pankkitililleen. Suomen toinen 5+1 -tulos meni Kuopion K-Citymarket Kolmisopen asiakkaalle, joka ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava 609 435,60 euron voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Perjantain Eurojackpotissa löytyi yksi 5+0 -tulos, joka meni nettipelaajalle Siilinjärveltä. Hän voitti 609 435,60 euroa.

Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on 32 miljoonaa euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 5 3 5 5 9 3. Perjantain Jokerissa löytyi kolme kuusi oikein -tulosta, joilla voittaa 20 000 euroa. Jokerivoittajat ovat nettipelaaja Vimpelistä sekä Ylitornion Mediatuulen ja Viljakkalan Grillikahvila Kultasannan asiakkaat.

Lomatonnin oikeaksi kaupungiksi arvottiin Oslo ja numeroksi 97. Lomatonneja meni jakoon 14 kappaletta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+