Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:TAKAISINVETO: Kiinalaisista take away -kahvikupeista irtoaa liikaa formaldehydiä ja melamiinia

Suomalainen markkinoija, Via Sisustus Oy (Pori), on vetänyt markkinoilta pois Kiinalaisia take away -kahvimukeja (Becher mus Bambus Mug Bamboo), Kiinasta EU-alueelle mukit on tuonut G.Wurm GMBH+CO.KG, Saksa. Mukeista on Saksan elintarvikeviranomaisen tutkimuksissa siirtynyt liikaa melamiinia ja formaldehydiä.

Kyseisten take away -kahvimukien satunnainen käyttö ei aiheuta suurta riskiä ihmisen terveydelle, mutta niiden pitkäaikainen käyttö voi olla haitallista, joten niiden käyttöä ei suositella.

Toimija on pyytänyt ko. tuotteen ostajia palauttamaan määräysten vastaisen tuotteen osoitteeseen Via Sisustus, Perämisentie 9, 28200 Pori. Mukeja on ollut myynnissä pääkaupunkiseudulla sisustusalan liikkeissä.
 

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+