Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:TAKAISINVETO: Gardena vetää ennalta takaisin akkukäyttöiset ruohonleikkurit PowerMax Li-40/37 ja Li-40/41

Gardena vetää ennalta takaisin akkukäyttöiset ruohonleikkurit PowerMax™ Li-40/37 (tuotenumero 5038, vasemmalla) ja Li-40/41 (tuotenumero 5041), koska niiden sähkölaitteissa on oikosulun mahdollisuus, joka voi aiheuttaa tulipalon vaaran.

Kuluttajien turvallisuuden takia GARDENA Manufacturing GmbH vetää takaisin akkukäyttöiset ruohonleikkurit PowerMax Li-40/37 (tuotenumero 5038) ja Li-40/41 (tuotenumero 5041). Leikkurit olivat myynnissä tammikuun 2017 ja marraskuun 2018 välisenä aikana rautakaupoissa, puutarhakeskuksissa ja verkkokaupoissa useissa Euroopan maissa.

Omissa testeissämme sähköosissa paljastui käytön ja säilytyksen aikana tietyissä olosuhteissa oikosulku, joka voi aiheuttaa tulipalon vaaran.

Kuluttajia pyydetään lopettamaan näiden leikkureiden käyttö, irrottamaan akku säilytystä varten ja ottamaan yhteyttä Gardena-palveluun, jotta voimme järjestää leikkurin palautuksen tarkistusta varten: Oy Husqvarna Ab/GARDENA, Puhelin 00358 9 2472200 (ma–pe 8.00–17.00) tai sähköposti kyselyt@husqvarnagroup.com.

Tuotteidemme turvallisuus on meille erityisen tärkeää.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+