Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kaksi onnettomuutta tapahtui lähes samassa paikassa tunnin sisään Nurmeksessa

Huuhdintiellä Nurmeksessa henkilöauto ja matkailuauto kolaroivat kahden jälkeen iltapäivällä. Molemmissa ajoneuvoissa yksi henkilö, kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomaksi. Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Hiukan ennen kolmea iltapäivällä kaksi henkilöautoa kolaroivat Kuopiontien ja Huuhdintien risteyksessä Nurmeksessa. Osallisena kolme henkilöä, kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Toinen auto ollut tulossa Kuopion suunnasta ja toinen Nurmeksen suunnasta. Kääntymistilanteessa ajoneuvot törmänneet risteysalueella. Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+