Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Jouluaatto oli rauhallinen Helsingin Pelastuslaitokselle

Pelastuslaitokselle jouluaatto oli kuten jouluaatot usein ovat, rauhallinen. Suuremmilta onnettomuuksilta vältyttyttiin ja kokonaistehtävämärät jäivät tänä jouluaattona jopa hiukan keskiarvoa pienemmäksi.

Ensihoidolle jouluaatto oli normaalia jopa hiukan rauhallisempi, kokonaistehtävämäärän jäädessä alle 150. Ensihoidon tehtävistä erottuivat lukumääräisesti yleistilan laskut ja talvelle tyypilliset kaatumiset.

Pelastuspuolella henkilöstöä työllistivät eniten automaattisen paloilmoittimen hälytykset ja palovaroittimen tarkastustehtävät. Merkittävimmäksi pelastuspuolen tehtäväksi nousi liikuteltavan ulkosaunan tulipalo. Sauna tuhoutui palossa käyttökelvottomaksi. Henkilövahingoilta kuitenkin vältytttiin.

Palovaroittimen tarkastustehtävät ovat yleisiä pyhien aikaan, koska useat ihmiset matkustavat kodeistaan tapaamaan sukulaisiaan, ja juuri silloin palovaroittimien paristot menettävät tehonsa. Helsingin pelastuslaitos neuvookin ihmisiä vaihtamaan paristot palovaroittimiin säännöllisesti. Paristot olisi hyvä vaihtaa myös ennen lomille lähtöä.

Helsingin pelastuslaitos toivottaa kaikille rauhallista ja turvallista joulunjatkoa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+