Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

19-vuotias kertoi pomolleen olevansa kipeä ja lähtevänsä pois töistä – epäillään vieneen mennessään 150 000 euroa

Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavana törkeä varkaus, jossa Vantaalla sijaitsevan yrityksen työntekijän epäillään anastaneen yrityksen varoja noin 150 000 euron arvosta.

Epäilty tekijä, vuonna -99 syntynyt mies, oli yrityksen edustajan mukaan ilmoittanut 22.12. esimiehelleen sairastuneen kesken työvuoron ja joutunut sen takia poistumaan työpaikaltaan. Paikalle iltapäivällä mennyt sijainen oli huomannut kassakaapissa olleiden rahojen hävinneen.

– Yrityksen valvontakameran tallenteista on nähtävissä, kuinka epäilty ottaa kassakaapissa olleet rahat itselleen ja poistuu yrityksen tiloista lauantaina 22.12. reppu selässään ja muovikassi kädessään, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Simo Kauppinen kertoo.

Itä-Uudenmaan poliisin omien tutkimusten perusteella epäillyn tiedetään matkustaneen tekopäivänä 22.12. iltapäivällä Tallinnaan. Epäilty mies on nyt etsintäkuulutettu.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä ja hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan. Kaikki tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon p. 0295 436 442 tai sähköpostiosoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi. Akuutit havainnot pyydetään ilmoittamaan yleiseen hätänumeroon 112, Kauppinen summaa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+