Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

ESSOTE JA PELASTUSLAITOS EVAKUOIVAT PERHEKODIN PERTUNMAALLA

Sähkövikoja aiheuttavat märän lumen painosta sähkölinjoille taipuvat puut tai niiden oksat. Kuvituskuva

Ikäihmisten perhekoti on jouduttu evakuoimaan talvimyrskyn aiheuttaman sähkökatkon takia Pertunmaalla Etelä-Savossa.

Ruuhilammen ammatillisen perhekodin sähköt katkesivat tiistaina 1.1. klo 12.58. Katko aiheutti ongelmia muun muassa vesihuoltoon ja lämmitykseen.

Sähkökatkon ennakoitiin kestävän ainakin keskiviikkoaamuun 2.1., jonka johdosta evakuointi käynnistyi klo 19 tienoilla.

– Perhekodin tilat alkoivat viilentyä. Teimme evakuointipäätöksen yhdessä päivystävän palomestarin kanssa. Pertunmaan tukikotiyhdistys tarjoaa perhekodille väistötilat Pertunmaan keskustan palvelukylästä, jossa on tarjolla myös Essoten palveluja. Meillä oli hyvin aikaa valmistautua ja kaikki on sujunut hyvin, kertoo Esssoten palvelupäällikkö Maija Loponen.

Väistötiloja tarvitsi kuusi asiakasta ja seitsemäs asiakas meni omaisten luo kotiin. Palvelukodin asiakkaat ovat viime kädessä Essote-kuntayhtymän asiakkaita, joten kuntayhtymän työntekijät auttoivat evakuoinnissa yhdessä Pertunmaan vapaapalokunnan kanssa.

Essote tarjoaa tilapäispatjat ja Ruuhilammen henkilökunta tekee väliaikaisesti työtään palvelukylän kerhohuoneella. Loposen mukaan tila soveltuu hyvin lyhytaikaiseen evakuointiin, koska siellä on oma keittiö.

Perhehoidolla tarkoitetaan henkilön hoidon ja huolenpidon järjestämistä hänen kotinsa ulkopuolella perhekodissa. Perhekodit voivat olla joko hoitajien omia koteja tai ammatillisia perhekoteja.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+