Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Järvi-Suomen Energia nosti valmiustilan tehostetulle tasolle – keliolosuhteet haastavat viankorjauksen tänään ja huomenna

Järvi-Suomen Energian jakelualueelle on syntynyt keskijänniteverkon vikoja tähän mennessä noin 20 kpl ja keskijänniteverkossa sähköttömien asiakkaiden määrä on noussut noin 2 000 asiakkaaseen. Lisäksi lyhyitä, ohimeneviä keskeytyksiä on ollut noin 40 kpl. Runsas lumentulo jatkuu edelleen ja tuulet voimistuvat keskiviikon vastaisena yönä.

Lumisade jatkuu runsaana ja keskiviikon vastaiselle aamuyölle ennustetaan voimakkaita tuulenpuuskia jakelualueellemme, joten valmiustila on nostettu oranssille eli tehostetulle tasolle. Varautuminen tulevaan jatkuu.

Pelastuslaitoksen kanssa on käyty keskustelu kokonaistilanteesta, ja yhteisellä näkemyksellä varmistellaan toiminnan sujuvuutta niin, että infran tärkeät toimijat voivat olla yhteistoimin tukemassa eri osapuolten selviytymistä talvimyrskystä ja sen vaikutuksista.

Vika-alueet sijoittuvat tällä hetkellä jakelualueemme  läntiselle osalle. Runsas lumentulo hidastaa vikakohteelta toiselle siirtymistä. Keliolosuhteet ovat haastavat viankorjaukselle.

Tällä hetkellä keskijänniteverkossamme on noin 2 058 sähkötöntä asiakasta ja valtakunnallinen sähkökatkokartta antaa lukeman noin 6 200 sähkötöntä asiakasta.

Vikapalvelunumeroomme 0800 90440 kannattaa soittaa vain, jos tietää vian aiheuttajan, kuten sähkölinjaan nojaavan puun. Voit myös ilmoittaa vianaiheuttajan sijainnin vikailmoituslomakkeella. Sähkönjakelun palautumisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että saamme kirjattua ja välitettyä maastoon tiedon vian aiheuttajista ja sijainnista.

Puita ei saa missään tapauksessa itse poistaa linjoilta omatoimisesti eikä mahdollisiin maassa oleviin johtoihin saa koskea sähköiskun vaaran takia.

Keskijänniteverkon tilaa voit seurata internet-sivujemme häiriökartalta.

Tilannetietoa välitämme myös some-kanaviemme Facebookin (@jarvisuomenenergia) ja Twitterin (@jarvisuomenene) kautta.

Voit myös tilata vikakeskeytyksistä tekstiviestitiedotteen. Lähetä maksuton tekstiviesti JSE AVAA käyttöpaikkanumero asiakasnumero numeroon 18200.

Sähkökatkoon varautumisesta löydät hyödyllistä tietoa nettisivuiltamme.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+