Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Espoon kaupungin uudenvuoden laservaloesitystä seurasi paikan päällä Kirkkopuistossa 25 000 ihmistä

Uusivuosi Espoossa. Kuva 110th Street Productions.

Kirkkopuisto täyttyi uudenvuoden juhlijoista heti tunnelmallisen valopuiston avauduttua Espoonjoen molemmin puolin. Ennen illan laservaloesitystä tapahtumassa esiintyi Benelos Group of Artsin liikkuva valoteos Ikaros. Myös Espoon tuomiokirkko oli valaistu koko tapahtuman ajan näyttävästi.

– Olemme todella iloisia, että lähdimme ennakkoluulottomasti kokeilemaan laservaloesitystä osana uudenvuoden juhlintaa Espoossa. Tapahtuman ennakkoon saama positiivinen julkisuus mediassa veti alueelle odotettua suuremman yleisömäärän. Espoossa on selvästi kysyntää isoille yhteisöllisille tapahtumille, kertoo tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö Lea Rintala.

Uudenvuoden laservaloesityksen toteutti yhteistuotantona Hire Rentals Finland Oy ja Showlaser Finland Oy. Valopuiston toteutuksesta vastasi Sound Engine.

Uusivuosi Espoossa 2019 -tapahtuman tuotannosta vastasi Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkitapahtumat Espoo.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+