Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tutkinnanjohtaja: Poliisin ampuma-aseen käytöstä Tohmajärvellä ei aloiteta esitutkintaa

Itä-Suomen poliisilaitoksen partio käytti ampuma-asetta hälytystehtävän yhteydessä Tohmajärvellä 21.12.2018.

Poliisille oli ilmoitettu, että haja-asutusalueella sijaitsevalla vapaa-ajanasunnolla mies oli pahoinpidellyt puolisoaan nyrkillä lyömällä. Teon jälkeen mies oli ottanut mukaansa moottorisahan ja lähtenyt ulos.

Poliisipartio tapasi miehen kiinteistön piha-alueella. Mies ei totellut poliisin käskyjä ja vaan lähestyi poliiseja uhaten heitä käynnissä olleella moottorisahalla. Poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta miehen toiminnan pysäyttämiseksi. Laukaus osui miestä vatsan alueelle.

Poliisin toiminnasta on tehty esitutkintalain 3 luvun 3 §:n 2 momentissa tarkoitettu esiselvitys. Sen perusteella ampuma-aseen käyttämistä tilanteessa voidaan pitää puolustettavana. Lievempää keinoa henkilön pysäyttämiseksi ei ollut käytettävissä, kun ottaa huomioon poliisiin kohdistuneen vastarinnan vaarallisuuden ja tekopaikan olosuhteet.

Itä-Suomen poliisilaitos tutkii voimankäytön kohteena olleen miehen menettelyä epäiltyinä pahoinpitelynä ja murhan yrityksenä. Esitutkinta on kesken, ja siitä tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+