Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Henrik Rainio valittiin Porvoon kaupungin rahoitusjohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Henrik Rainio on valittu Porvoon kaupungin rahoitusjohtajaksi. Rainio siirtyy rahoitusjohtajan virkaan Suomen Kuntaliiton kuntatalousyksikön vs. johtajan paikalta.

Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. Kuntaliiton Brysselin toimiston johtajana sekä erilaisissa talouden, verotuksen ja edunvalvonnan asiantuntijatehtävissä Kuntaliitossa ja Uudenmaan yritysverotoimistossa. Henrik Rainio ottaa rahoitusjohtajan viran vastaan kesäkuun alussa.

– Olen innoissani siirtymässä Porvooseen. Kaupunki on elinvoimainen ja talous tasapainossa, mutta käynnissä olevat ja suunnitellut investoinnit on kyettävä rahoittamaan, Henrik Rainio toteaa.

– Meneillään on myös monia valtakunnallisia uudistuksia, kuten maakunta- ja sote-uudistus tai valtionosuusjärjestelmän päivitys, jotka vaikuttavat merkittävästi kaikkien kuntien talouteen. Porvoon kaupungin verorahoituspohja on kuitenkin vahva, mikä antaa selkänojaa tulevaisuutta varten, Rainio jatkaa.

Rahoitusjohtaja on Porvoon kaupungin johtoryhmän jäsen. Hän vastaa kaupungin talouden ohjauksesta, varainhankinnasta, rahoituksesta ja maksuvalmiudesta, talouden suunnittelusta ja raportoinnista, hankinnoista ja controller-toiminnasta.

Rahoitusjohtajan viran hakuaika päättyi 15. marraskuuta. Virkaan tuli 12 hakemusta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+