Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyytää havaintoja 16-vuotiaasta Kristjan Saaristeesta

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyytää havaintoja 16-vuotiaasta Kristjan Saaristeesta.

Lohjan poliisiasemalle tulleen ilmoituksen mukaan Saariste on lähtenyt 6.9.2018 illalla karkumatkalle Turusta, jossa hän oli sijoitettuna paikallisessa perhekuntoutuskeskuksessa. Karkureissun aikana Saaristeen sijoituspaikaksi on muutettu Lohjalla sijaitseva perhetukikeskus.

Saariste on noin 170 cm pitkä ja hoikka, mutta harteikas. Hänellä on vaaleanruskeat korviin ulottuvat hiukset, jotka ovat usein kiinni. Kadotessaan hänellä oli päällään urheiluvaatteet. Lähtiessään Turusta hänellä ei ole ollut puhelinta, eikä rahaa mukanaan.

Kaikki havainnot voi ilmoittaa lähimmälle poliisiasemalle, vihjepuhelimeen p. 0295 413 031 tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+